Bøger som jeg bare ønsker mig – ingen børnebibliotekar-bagtanker

Jeg elsker børne- og ungdomslitteratur og 9 ud af 10 gange vil jeg egentlig også hellere læse det. Både fordi det gør mig bedre til at være børnebibliotekar, men også bare fordi det er skidegodt. Men der dukker alligevel også voksenbøger op jeg gerne vil læse. En dag. På et tidspunkt. Det her er nogle af dem, som jeg ikke ville have noget imod at finde under træet i morgen.

Dødevaskeren af Sara Omar

En anden gren af Jesper Wung-Sung

Indigo af Vita Andersen

Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard

Nye rejsende af Tine Høeg

Det europæiske forår af Kaspar Colling Nielsen

Alias Grace af Margaret Atwood

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s