Om @bibliotekat

Mit navn er Kathrine Bach Pachniuk, jeg er 32 og uddannet cand.scient.bibl. (fra juli 2014) med speciale i kommunikation, ungdomskultur og sociale medier (#hashtaggingftw).

Jeg startede min Instagram, fordi jeg gerne ville formidle litteraturen bredere end bare på mit arbejde. Jeg elsker biblioteker (obviously), men det er ingen hemmelighed, at det er svært at få de unge derned – og hvor er de unge? På de sociale medier. Bloggen var en logisk tilføjelse, fordi den giver mig mere plads til at uddybe mine tanker om bøgerne.

Jeg er ikke så bekymret for “ungdommen nutildags”. Hver eneste dag møder jeg søde og intelligente børn, jeg møder gamere, fodboldspillere, filmfreaks og bognørder. Jeg møder børn, der hader at læse og børn, der bare ikke har fundet den rigtige bog, børn der kun vil læse ebøger og børn der ser Youtube-videoer. Og der er ikke nogen forkert måde at være barn på. Vi skal møde dem, hvor de er. Vi skal ikke tvinge dem til at læse det rigtige – vi skal guide dem til at finde ud af hvad der er det rigtige for dem.

Jeg har arbejdet på:

2017 – skriv en mail til kbpachniuk@gmail.com hvis du mangler en dygtig og engageret community manager, børnebibliotekar eller kommunikationsmedarbejder.

  • Frederikssund Bibliotekerne 2016 – børnebibliotekar og SoMe manager
  • Allerød Bibliotekerne 2015 – børnebibliotekar og Facebook admin
  • Espergærde Bibliotek 2015 – børnebibliotekar
  • Hvidovre Hovedbibliotek 2014 – børnebibliotekar
Frivilligt arbejde:

Næstformand og SoMe-diktator for IVA Alumneforening 2015/17

SoMe/YA repræsentant i Bogforums Messeudvalg 2015/??

Marketing/SoMe-udvalget for Biblo.dk 2016